Carbon Black metallic (Endast med Style1 +4 775:-)
Mars Red metallic / Dark slate metallic matt (+4 775:-)
Alpine White
Blue planet metallic (Spezial "option 719" + 19 330:-)
Sparkling storm metallic (Spezial "option 719" + 19 330:-)

R 1200 RT

Pris från: 184 300:-*
Frakt- och hanteringskostnader tillkommer.

När körglädjen aldrig tar slut

Vem vill inte ha mer komfort i kombination med en större körupplevelse? Nya BMW R 1200 RT, som i sig själv definierar själva ordet touringmotorcykel, har nu nått ännu högre höjder. Oavsett om du kör solo eller med passagerare, bjuder nya R 1200  RT på så avspänd och komfortabel körning att man aldrig vill stanna.

Ny högre prestanda. Och mer kontroll.

Den nya versionen av R 1200 RT har utrustats med BMW:s senaste boxermotor. Den luft- och vätskekylda motorn ger mer vridmoment och hela 125 hästar. Tack vare det aktiva stabilitetssystemet ASC blir hojen stadig och säker oavsett packning och vägunderlag. Och eftersom den har körprogrammen ”Rain” och ”Road” som standard är det bara trycka på en knapp för att utnyttja finesserna. Eluppvärmda handtag och en ny färddator (”Board Computer Pro”) ingår också i standardutrustningen.

Ännu mer utrustning. Och mer komfort.

Den fabriksmonterade utrustningen gör att den får ännu bättre köregenskaper samtidigt som den blir skönare att köra. Till exempel vill vi nämna det elektroniska fjädringssystemet Dynamic ESA som reagerar på en hundradels sekund. Eller vad sägs om växelassistent (”Shift Assistant Pro”) som gör att du kan växla både upp och ner utan att använda koppling eller mellangas. Annan smart utrustning är körprogrammet ”Dynamic”, som ger aktiva och sportiga egenskaper, farthållare, centrallås med fjärrkontroll (som förutom att man låser motorcykeln även låser packväskorna) och en finess som hjälper till att starta i brant backe kallad ”Hill Start Control”.

Snyggare design. Smartare look.

Söker du en touringhoj med överlägsen design och suveräna egenskaper? Genom att använda en del transparanta material ser RT:n ännu smidare ut. Nya R 1200 RT har också fått tre helt nya färger: Quartz Blue metallic, Ebony metallic och Callisto Grey metallic matt.

Nya R 1200 RT – mer körglädje för varje kilometer.


*Bilderna kan innehålla extrautrustning. Vissa färger kan innebära ett pristillägg.