Våra äventyrsmodeller

R 1250 GS

Gränslös törst efter äventyr och en överlägsen boxer-punch: totalt sju körprogram imponerar på alla terrängtyper.

R 1250 GS Adventure

Ingen destination är för långt bort och allt är perfekt förberett: en tankkapacitet på 30 liter, styrförhöjning och den pålitliga boxermotorn är synonymt med överlägsenhet och dynamik på dina upptäcktsresor.

F 850 GS

Äventyr i blodet: perfekt avstämd för offroad-terräng och högt vridmoment. Otaliga tekniska funktioner förvandlar hinder till möjligheter.

F 850 GS Adventure

Världen förvandlas till ett äventyr. Den kraftfulla motorn och omfattande standardutrustningen är idealiska verktyg för långa turer och krävande terräng.

F 750 GS

Ditt biljett till äventyret: lämna allt bakom dig, utöka dina vyer. Den här äventyrsmodellen klarar av alla väglag vilket ger dig friheten att utforska utan begränsningar.

G 310 GS

En törst efter äventyr - varje dag: ikonisk GS-ergonomi och högkvalitativ utrustning garanterar okomplicerad körning i staden och dess omgivningar.

Intresserad av en provkörning?

Nu är det perfekta tillfället att ta en provkörning på en BMW-motorcykel.

Boka din kostnadsfria provkörning idag

GS Familjen

Collage of BMW Motorrad GS models.

GS-modellerna har under över fyra decennier varit synonyma med en längtan efter äventyr och en outtröttlig nyfikenhet att uppleva nya saker om och om igen, vare sig det är vid världens ände eller på din egen tröskel. Deras kraftfulla motorer ger dig precis den självförtroende som du vill kunna lita på i okänd terräng. Med hjälp av avancerad teknik och olika körlägen garanteras säkerhet, bästa grepp och optimal hantering på alla ytor och under alla väderförhållanden. Och den omisskännliga strömlinjeformade fronten signalerar att det är en GS, även i avlägsna länder.

+ Read more

Unika äventyr - varje gång

R 1250 GS Adventure on rough terrain.

De bästa GS-förarna i världen tävlar vartannat år på Int. GS Trophy. Inledningsvis visar de mest talangfulla upp sina färdigheter i nationella kvaltävlingar för att få möjligheten att representera sitt land. De strävar efter att nå världens mest fascinerande motorcykeldestinationer, som Nya Zeeland, Kanada, Mongoliet eller Albanien. Laganda, smidighet och körfärdigheter är särskilt viktiga i de intensiva dagliga etapperna som innehåller krävande specialtester. Och självklart skapar varje Int. GS Trophy vänskap för livet.

+ Read more

Motorcykelkläder för ditt nästa äventyr

Vi utvecklar vår utrustning parallellt med våra motorcyklar. Som ett resultat kan vi se vad du verkligen behöver när du är på språng: vår förarutrustning har testats och designats ned till minsta detalj. Den erbjuder utmärkt skydd, rörelsefrihet och komfort i alla väderförhållanden.

+ Read more
Till kollektionen external-link-arrow-slim

Låt äventyret börja

spinner