Roadster familjen

S 1000 R

Chassit och motorn i S 1000 R bär generna från RR och lämnar inget utrymme för en vilopuls. Och med M-paketet som tillval är prestandakravet helt komplett.

F 900 R

Dynamisk, progressiv, intuitiv. Den puristiska, atletiska designen visar att den här roadstern bara väntar på att förvandla varje tanke till ren körglädje.

G 310 R

Utmana staden och få ut det mesta av varje dag: den här roadstern har samma gener som S 1000 R - och garanterar en perfekt dag.

R 1250 R

Mer mångsidig och uttrycksfull än någonsin. En klassiker med stil som visar överlägsenhet och körglädje tack vare sin typiska boxer-punch.

Intresserad av en provkörning?

Nu är det perfekta tillfället att ta en provkörning på en BMW-motorcykel.

Boka din kostnadsfria provkörning idag

#NeverStopChallenging

Roadster familjen

Collage of BMW Motorrad roadster models.

Våra roadsters lovar ren körglädje. Från den korta, aggressiva fronten till den definierade bakdelen. Byggda för vägen uttrycker dessa motorcyklar sina innersta känslor till omvärlden och demonstrerar sin kraft. Med modern teknik och körlägen erbjuder de maximal kontroll och precision på varje raksträcka och genom varje kurva.

+ Read more

Ännu mer roadster-nöje

SummerXcursion jacket.

Allt från en och samma källa. Vi utvecklar vår klädkollektion tillsammans med våra motorcyklar: för bästa skydd och komfort. Och för de specifika detaljerna som fulländar roadster-stilen även när du inte är på hojen.

+ Read more
Till kollektionen external-link-arrow-slim

Tillbehör till din roadster

I den här avdelningen hittar du allt du behöver för att anpassa din roadster. Oavsett om det handlar om utseende eller prestanda - vi har utvecklat och testat alla delar själva.

+ Read more
Läs mer om tillbehören external-link-arrow-slim

En resa från dröm till verklighet

spinner