Våra sportmodeller

S 1000 RR

RR är helt fokuserad på ren prestanda. 154 kW (210 hk) och flera tekniska optimeringar placerar den tydligt i pole position.

R 1250 RS

Sporttouring i omkörningsfilen: Här möts sportighet och resekompatibilitet. Med en mängd tekniska höjdpunkter som gör det möjligt att kombinera säkerhet, komfort och koncentration med ren körglädje.

S 1000 XR

Utmaningen: Att ta kurvorna och att avverka milen. Atletens aggressivitet möter touringendurons ergonomi och avslappnade sittställning.

F 900 XR

Högre, snabbare, längre: ren adrenalin, kurva efter kurva, i flera dagar. Motor och design: ren prestanda. Ergonomi: ren avkoppling.

Intresserad av en provkörning?

Nu är det perfekta tillfället att ta en provkörning på en BMW-motorcykel.

Boka din kostnadsfria provkörning idag

#NeverStopChallenging

Vår RR

Collage shots showing the moving S 1000 RR

Utvecklad inom motorsport, perfektionerad för vägen. S 1000 RR - RR förkortat - är kompromisslös när det gäller prestanda, teknik och design. Målet att uppnå maximal prestanda möjliggörs av motorn, aerodynamiskt strömlinjeformade kåpor, lätt konstruktion och assistanssystem. Och på bara några få enkla steg förvandlas RR till en racercykel, gjord för att jaga rekordtider på racerbanan.

+ Read more

Vår RS

Utseendet: sportigt och dynamiskt. Motorn: ren njutning. För sportiga turer. Tvåcylindrig boxermotor ger den karakteristiska boxerpunchen och tack vare BMW ShiftCam garanteras imponerande acceleration inom alla motorvarvtal. För precis den dynamiken som gör varje kurva och varje resa oförglömlig.

+ Read more

XR familjen

Collage of BMW Motorrad XR models.

XR är synonymt med sportig karaktär och prestanda på långdistanser: aggressiv design och kraftfulla motorer möter ergonomisk komfort och toppmoderna assistanssystem. Det är det perfekta valet för dem som söker varje kurva och varje mil, även för längre resor.

+ Read more

Adrenalin - en livsstil

Cheering BMW Motorrad pit crew at the finish line.

Med BMW Motorrad Motorsport är vi representerade i racingtävlingar över hela världen och firar segrar med M RR och RR. Vi överför den expertis som vi fått på detta sätt till våra väg motorcyklar som en del av en målinriktad process. På så sätt utökar vi kontinuerligt våra prestationsidéer med nya riktmärken och innovativa projekt.

+ Read more
Gå till BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Upplev sport och adrenalin

spinner