Våra touringmodeller

R 1250 RT

Samla intryck och kör mil efter mil. Med sin kraftfulla boxermotor och oemotståndliga dragkraft låter den här allroundaren dig uppleva varje kilometer av din resa fullt ut.

K 1600 GT

Full av dynamik och intryck: med sin oemotståndliga kraft omdefinierar den prestanda-touring och är helt inriktad på föraren.

K 1600 GTL

På väg tillsammans: den kraftfulla sexcylindriga motorn, omfattande utrustning och komfort representerar perfekt och lyxig resa för två med K 1600 GTL.

K 1600 B

Avslappnad lyx i baggerstil: formen visar redan hur bekymmersfritt och bekvämt du kan glida fram medan du njuter av dess enastående prestanda.

K 1600 Grand America

Upplev mer tillsammans. Spännande baggerdesign möter utrustning som inte lämnar några önskemål obesvarade: för intensiva reseupplevelser.

Intresserad av en provkörning?

Nu är det perfekta tillfället att ta en provkörning på en BMW-motorcykel.

Boka din kostnadsfria provkörning idag

#RideAndShare

Touring Familjen

Shots of moving BMW Motorrad touring bikes.

Våra touringmotorcyklar inspirerar med sina legendariska drivsystem som garanterar dynamik och uthållighet. Modern teknologi och perfekt samordnade körlägen garanterar säkerhet och nödvändig hantering. Den imponerande komforten bevisar gång på gång att smarta detaljer, som växelassistent eller bekväma fotstöd, är vad som krävs för att verkligen göra en resa perfekt.

+ Read more

Kompromisslöst resande

Dahlem jacket.

Vi fokuserar inte bara på modern design och högkvalitativa material för våra touringmotorcyklar, utan även på rätt motorcykelkläder. Våra smarta lösningar, som testats in i minsta detalj, erbjuder ett enastående skydd och passar perfekt även för vardagligt bruk. Med dessa pärlor får du komfort i alla väder och på alla resor och ser alltid bra ut oavsett var du bestämmer dig för att stanna.

+ Read more
Till kollektionen external-link-arrow-slim

Alltid perfekt utrustad

Ingen resa är den andra lik. Vi har rätt tillbehör för varje destination och för oförglömliga resor på vägen. Från designade, kromade spegelkåpor till kommunikationslösningar och nya säten.

+ Read more
Läs mer om tillbehören external-link-arrow-slim

LÅT RESAN BÖRJA

spinner