Moderna klassiker

Moderna klassiker

En del kallar motorcyklarna retro, vintage eller klassiker. Vi kallar dem Heritage. En titt på den ikoniska designen och den omisskännliga boxermotorn visar att det handlar om hantering och minimalistisk design. Det är en livsstil. Och om du vill köra ännu längre: våra Heritage-modeller är den perfekta basen customization.

+ Read more

På den perfekta linjen

På den perfekta linjen

Vi bygger kompromisslösa motorcyklar. Detta framgår av kraften och dynamiken samt den perfekta hanteringen av våra sportmodeller. En sak kan inte gå fel med en så hög standard: en dynamisk design som tydligt förkroppsligar prestanda-DNA:t.

+ Read more

Staden tillhör dig

Staden tillhör dig

Från elskotrar och skotrar med förbränningsmotor. till framtidsvisionen: vi tillverkar skotrar och nyskapande fordon som låter oss uppleva staden på ett nytt sätt. Progressiv design, smidiga drivsystem och smarta lösningar ger mer kul och bekvämlighet till vardagen i stadstrafiken.

+ Read more

Alltid på språng

Alltid på språng

Vi tillverkar mer än bara motorcyklar för långa resor. Vi tillverkar touringmaskiner med kraftfulla sexcylindriga och boxermotorer. Äkta touringmotorcyklar som inte lämnar något övrigt  att önska tack vare sin lyx och säkerhet. Motorcyklar som ger dig mycket mer än vad du förväntar dig för varje kilometer du kör.

+ Read more

Ren körglädje

Ren körglädje

Vi bygger äkta nakna motorcyklar - kompromisslösa och ärliga: kraftfulla, smidiga och precisa motorcyklar. Med en kort framdel, en markerad bakdel och sportigt framhjulsorienterad ergonomi: för bästa möjliga kontroll.

+ Read more

Äventyrslystna och utmaningsälskande

Äventyrslystna och utmaningsälskande

Låt ditt sinne sväva fritt och upptäck avlägsna länder med BMW:s enduro- och touring-endurosmotorcyklar. Varenda kilometer och varje kurva på vägen är ett äventyr att njuta av. Oavsett om du föredrar GS eller XR, tillverkar vi motorcyklar som är designade för alla tänkbara utmaningar och situationer. Med sin slående design och bekväma ergonomiska egenskaper, är våra motorcyklar inte bara till för att åka på, utan för att njutas av fullt ut. 

+ Read more

Passion, dynamik och adrenalin

Passion, dynamik och adrenalin

Med erfarenhet från motorsport och beprövade i samma sammanhang har våra M-modeller utvecklats för att erbjuda enastående prestanda och kompromisslös design. De är byggda för att leverera maximal körglädje, från adrenalinfyllda turer på landsvägen till professionellt användande inom motorsport.

+ Read more

LÅT RESAN BÖRJA

spinner