SPIRIT OF GS

Äventyr för alla.

För dig som vill resa runt världen eller helt enkelt bara få en smak av möjligheter. För dig som vill uppleva ett gränslöst äventyr eller bara ta en tripp som varar några dagar. Eller så vill du bara ta din GS på en snabb åktur under helgen eller efter jobbet. Gränslöst äventyrande. GS finns överallt och för alla.

R 1250 GS Adventure

R 1250 GS Adventure

Världen finns här för att upptäckas. Det finns alltid något nytt att uppleva. R 1250 GS Adventure, Drottningen av Touring Enduros är skapad för för de mest otilgängliga rutterna, ogynnsamma förhållanden och de mest avlägsna destinationerna.

 

 

+ Read more

R 1250 GS

R 1250 GS

Gränslös nyfikenhet och modet att upptäcka något nytt om och om igen: Det är vad R 1250 GS står för. Den har varit en ikon i fyra decennier - och fortsätter att inspirera med nya funktioner så som den nya LED-ljuskonstruktionen som ger ett strålande utseende och säkerställer maximal synlighet.

+ Read more

BMW 40 Years GS Edition

40 års äventyr

40 Years GS edition är en hyllning till #SpiritOfGS. De har modern teknik, men deras design är inspirerad av den legendariska R 100 GS och påminner oss om GS ursprung.

R 1250 GS – 40 Years GS edition

R 1250 GS i "40 Years GS" -utgåvan visar tydligt sitt ursprung med styre och fälgar i guld och den låga svart/gula rallysitsen.

R 1250 GS Adventure – 40 Years GS edition

R 1250 GS i "40 Years GS" -utgåvan visar tydligt sitt ursprung med styre och fälgar i guld och den låga svart/gula rallysitsen.

F 850 GS – 40 Years GS edition

F 850 GS 40 Years GS-utgåvan är en riktig blickfångare i Black storm metallic med gula highlights och guldanodiserade fälgar.

F 850 GS Adventure – 40 Years GS edition

F 850 GS Adventure i 40 års GS-utgåva med svart/gul sits, fälgar i anodiserat guld och högkvalitativa detaljer inspirerades av R 100 GS.

F 750 GS – 40 Years GS edition

F 750 GS – 40 Years GS -utgåvan ger GS historia liv: Den iögonfallande svartgula färgen med detaljer som påminner om den legendariska R 100 GS

G 310 GS – 40 Years GS edition

Spontan körning genom den urbana djungeln med G 310 GS i ”40 Years GS” -utgåvan i Cosmic black med gula band och en framgaffel i guld.

F 850 GS Adventure

F 850 GS Adventure

Den här motocykeln skapades för långa resor och krävande terräng: F 850 GS Adventure är världsvan - det syns tydligt. Med den förbättrade standardutrustningen som TFT-skärmen och BMW Motorrad Connected, USB-laddningsporten samt ABS Pro och DTC, är den ännu bättre förberedd för långa turer var som helst i världen.

+ Read more

F 850 GS

F 850 GS

Lev för utmaningen. Kör vidare där andra vänder tillbaka. Förvandla utmaningar till möjligheter. BMW F 850 GS är perfekt strömlinjeformad för terrängkörning, vilket framgår av dess 21-tums framhjul. Det som är viktigt är din nyfikenhet och vad som driver dig - oavsett hur långt eller var du vill åka.

+ Read more

F 750 GS

F 750 GS

Ta en kort paus från vardagen. Utöka dina horisonter. Med BMW F 750 GS. Äventyrsmotorcykeln som klarar alla rutter, oavsett terräng. Den omfattande standardutrustningen med ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC) och LED-blinkers, liksom de valfria Pro-körlägena, lämnar inget övrigt att önska. Och den nya "extra låga" sitthöjden som specialutrustning gör det enklare än någonsin att ge dig iväg på ditt nästa äventyr. 

+ Read more

G 310 GS

G 310 GS

Var spontan. Bryt rutinen. Med BMW G 310 GS blir din vardag ett äventyr. Tack vare den optimerade motorn med Ride by Wire och glidkoppling har du full kontroll i den urbana djungeln. Ditt äventyr behöver inte vara stort för att vara oförglömlig. Det som är viktigt är att du upplever det varje dag.

 

 

+ Read more

Vad innebär en bokad provkörning?

Många av de bästa ögonblicken i livet är omöjliga att föreställa sig innan de inträffar. Att köra på en BMW Motorrad är en av dem. Registrera dig idag så kommer din återförsäljare att kontakta dig för att bestämma tid, plats och en BMW Motorrad som passar dig.

Boka provkörning

Mer #SpiritofGS

spinner