Våren är på väg.

Nu är säsongens början precis runt hörnet, men har du gett din BMW Motorrad-motorcykel den omsorg och kärlek som behövs för att den första åkturen ska bli så bra som du föreställer dig? Eller går du kanske och funderar på en helt ny BMW Motorcykel?

Besök din lokala BMW-återförsäljare och låt oss hjälpa dig att förbereda dig inför årets säsong.

R 18

R 18

BMW R 18 speglar vår historia och det som kännetecknar vårt varumärke, något som vi lagt stor omsorg på. Resultatet: en karaktärsfull glidare med den största boxermotor som vi någonsin producerat. Den är tidlös i sin design, så som detaljen med de dubbla ränderna på första versionen av R 18.

+ Read more

R 18 Classic

R 18 Classic

R 18 Classic är en modern cruiser med en nostalgisk BMW-design känsla. Det påminner om begynnelsen, om de första touring anpassade glidarna. Den åberopar tidlösa detaljer från vår motorcykelhistoria, så som de dubbla ränderna på R 18 Classic First Edition. Hjärtat är självklart boxermotorn med den största slagvolym vi någonsin byggt. En motor du kan se, höra och känna.

+ Read more

F 900 XR

F 900 XR

XR kombinerar sportighet och prestanda på långa resor utan kompromisser. Adrenalin i dagar längs slingrande vägar. Ta kurva efter kurva bakom den skyddande frontkåpan medan den upprätta, avslappnade sittpositionen säkerställer att du kommer fram utvilad. F 900 XR är den motorcykel som passar dig och din sportiga attityd. 

 

+ Read more

F 900 R

F 900 R

Känn Adrenalinet rusa med BMW F 900 R. Låta adrenalinet flöda med denna dynamiska Roadster. F 900 R svarar med precision och exakthet. De skarpa konturerna betonar dess atletiska karaktär. Tanken är placerad långt fram för optimal viktfördelning med en kort bakre del. Den kompakta, integrerade ljuddämparen bak betonar det snygga utseendet. 

+ Read more

R 1250 RT

R 1250 RT

Nya R 1250 RT med sin legendariska BMW ShiftCam Boxer-motor är lika kraftfull på landsvägen som över slingrande bergspass. Den nya fronten innesluter LED-strålkastarna och tillsammans med den mer kompakta karossen ger det dig ett ännu större synfält.

 

+ Read more

S 1000 RR

S 1000 RR

Med sin nydesignade 4 cylindiga motor är BMW S 1000 RR ännu kraftfullare. Motorn är nu fyra kilo lättare och effekten har ökats till 207 hk vid 13 500 varv per minut, även vridmoment har optimerats och tack vare den nya BMW ShiftCam-tekniken, som justerar ventilernas höjd och öppningstid, får du ut maximal kraft även vid låga och medelstora varvtal. Dessutom anpassades många andra komponenter för att ytterligare optimera vikt, utrymme och design.

+ Read more

M 1000 RR

M 1000 RR

Toppresterande högteknologiska material, kvalitativt utförande och exklusiv in i minsta detalj: M RR är den första M-modellen från BMW Motorrad. Dess gener kommer direkt från professionell racing. M RR och M RR med M Competition-paketet erbjuder ren racingteknik för de högsta prestandakraven inom motorsport och för adrenalindrivna perfektionister på vägen. 

+ Read more

G 310 R

G 310 R

Vakna med ett leende. Eftersom varje dag är en möjlighet att prova något nytt - med BMW G 310 R. Komplett utrustad med allt du behöver och levereras nu med daytime running light. Det är en intuitiv, smidig motorcykel tack vare den optimerade motorn med Ride by Wire och glidkoppling, oavsett om du är på väg till jobbet, till ett möte eller tar en tur ut på landsbygden.

+ Read more

G 310 GS

G 310 GS

Spontan körning genom den urbana djungeln. Det är en intuitiv, smidig motorcykel tack vare den optimerade motorn med Ride by Wire och glidkoppling, oavsett om du är på väg till jobbet, till ett möte eller tar en tur ut på landsbygden. Missa inte heller ”40 Years GS” -utgåvan i Cosmic black med gula band och en framgaffel i guld.

 

+ Read more

Vad innebär en bokad provkörning?

Många av de bästa ögonblicken i livet är omöjliga att föreställa sig innan de inträffar. Att köra på en BMW Motorrad är en av dem. Ibland undrar vi varför vi ens bryr oss om att skriva om våra motorcyklar, när vi vet att det enda sättet att verkligen uppskatta kvaliteten och prestandan av en BMW Motorrad är att köra den. Vi vet också att din tid är värdefull för dig. Det är därför vi vill göra din provkörningsupplevelse så enkel och så rolig som möjligt. Registrera dig idag så kommer din återförsäljare att kontakta dig för att bestämma tid, plats och en BMW Motorrad som passar dig.

+ Read more
Boka provkörning external-link-arrow-slim
spinner