BMW G 310 R

BMW G 310 R

Vakna med ett leende. Eftersom varje dag är en möjlighet att prova något nytt - med BMW G 310 R. Komplett utrustad med allt du behöver och levereras nu med daytime running light. Det är en intuitiv, smidig motorcykel tack vare den optimerade motorn med Ride by Wire och glidkoppling, oavsett om du är på väg till jobbet, till ett möte eller tar en tur ut på landsbygden.

Pris
52 900 SEK
Inklusive Toppbox och Lasthållare (Värde: 8 000 SEK)*

 

+ Read more

BMW G 310 GS

BMW G 310 GS

Spontan körning genom den urbana djungeln. Det är en intuitiv, smidig motorcykel tack vare den optimerade motorn med Ride by Wire och glidkoppling, oavsett om du är på väg till jobbet, till ett möte eller tar en tur ut på landsbygden. 

Pris
61 000 SEK
Inklusive Toppbox och motorbågar (Värde: 8 000 SEK)*

+ Read more

Vad innebär en bokad provkörning?

Många av de bästa ögonblicken i livet är omöjliga att föreställa sig innan de inträffar. Att köra på en BMW Motorrad är en av dem. Ibland undrar vi varför vi ens bryr oss om att skriva om våra motorcyklar, när vi vet att det enda sättet att verkligen uppskatta kvaliteten och prestandan av en BMW Motorrad är att köra den. Vi vet också att din tid är värdefull för dig. Det är därför vi vill göra din provkörningsupplevelse så enkel och så rolig som möjligt. Registrera dig idag så kommer din återförsäljare att kontakta dig för att bestämma tid, plats och en BMW Motorrad som passar dig.

+ Read more
Boka provkörning external-link-arrow-slim

*Villkor

Erbjudandet gäller endast motorcyklar på lager till och med 31 juni, 2021 så långt lagret räcker. Erbjudandet kan inte kombineras med något annat erbjudande. Erbjudandet kan när som helst ändras, dras tillbaka eller förlängas utan föregående meddelande. 

+ Read more
spinner