R 1250 GS Adventure

ERBJUDANDE

Köp en ny R 1250 GS Adventure med Performance paket. 
Få aluminiumväskor och topbox utan extra kostnad,.

Make Life a Ride: När du beställer en ny R 1250 GS med Performace paket får du nu aluminiumväskor och topbox med på köpet utan extra kostnad.*

R 1250 GS Adventure med Performancepaket  
Pris från: 257 840 SEK

Nu inklusive:

 • Aluminiumväskor
 • Topbox 

Värde ca: 18 000 SEK 

 

Boka provkörning Hitta Återförsäljare

The BMW R 1250 GS Adventure

The BMW R 1250 GS Adventure

Ingen destination är för avlägsen

Världen är där för att upptäckas. Det finns alltid något nytt. R 1250 GS är drottningen av touring-enduros. Den är gjord för oframkomliga rutter, svåra förhållanden och de mest avlägsna destinationerna. Därför har vi ytterligare förbättrat den höga standarden för touring och komfort. Från förarassistanssystem, belysningsteknik och avancerade körlägen till en USB-uttag, erbjuder R 1250 GS Adventure dig allt du behöver för att utforska okända platser. Och tack vare den kraftfulla boxermotorn med BMW ShiftCam, kan du lätt nå vilken destination som helst. För vi vet: Dina idéer för att resa runt i världen är oändliga. Det är typiskt #SpiritOfGS.

+ Read more

Upptäck höjdpunkterna

R 1250 GS Adventure är hemma i världen. Ingen destination är för långt borta, ingen terräng är främmande. På vägen, off-road och tillbaka igen. Även om du inte vet vilken terräng du kan förvänta dig längs vägen, kan du lita på din motorcykel ner till minsta detalj. Med R 1250 GS Adventure kan du nu njuta av långa avstånd ännu mer intensivt. Bekvämt och säkert. Alltid redo för några extra mil - och mil med det lilla extra.

+ Read more
Standard LED-blinkers med cruising light som tillval
We see the standard LED flashing turn indicators with Cruising Light option.
Bekväma styrhöjare
We see the R 1250 GS Adventure with handlebar risers.
Lång räckvidd med den 30-liters tanken
We see the 30-litre tank of the R 1250 GS Adventure.
Sadelvärme
We see the heated seat.
Adaptiv strålkastare med LED-svängbara kurvljus
We see the front headlight of the R 1250 GS Adventure.
Körlägen Pro och ECO Modus
We see Pro riding modes with ECO mode.
DTC och ABS Pro
We see the DTC and ABS Pro systems of the R 1250 GS Adventure.
TFT-display med uppkoppling, USB-laddningsuttag och justerbar vindruta
We take a look into the cockpit of the R 1250 GS Adventure.

Färdas avslappnat i okänd terräng

Färdas avslappnat i okänd terräng

Den bekväma ergonomin och sittställningen hos R 1250 GS Adventure erbjuder överlägsen syn i alla situationer och låter dig lätt kontrollera motorcykeln. Eftersom styret kan höjas med upp till 30 mm, kan du köra bekvämt och säkert även som en lång förare eller stående när du är off-road. Dessutom garanterar det breda utbudet av sitthöjder från 790 till 910 mm och det omfattande urvalet av säten att du hittar rätt R 1250 GS Adventure för dig. Och sätesvärmesystemet ser till att du och din passagerare njuter ännu mer av varje tur.

+ Read more

LED-belysningsteknik

LED-belysningsteknik

Mer glans och synlighet: De fulla LED-svängbara kurvljusen och de adaptiva strålkastarna garanterar överlägsen belysning och konstant räckvidd - åt sidan, upp och ner. Beroende på marklutning, last och lutning i kurvor.

På detta sätt är ljuset med dig vart du än kör. LED-blinkersarna med Cruising Light-alternativet ger ett iögonfallande utseende med ständigt dimmat ljus i fronten. Medan bakljusen, de multifunktionella LED-indikatorerna ökar passiv säkerhet. Ytterligare höjdpunkter: Välkomst- och farväl-funktionen samt körbelysningen, som kan aktiveras när tändningen är avstängd - mycket praktiskt när du manövrerar i mörkret.

+ Read more

3 års garanti

Ride on & on. Vi ger dig ett extra år.
Nu är det 3 års garanti på alla nya BMW motorcyklar.

Läs mer

Kraftfull, självsäker, pålitlig

100
kW (136 hk) vid 7,750 varv/min
143
Nm maximalt vridmoment vid 6,250 varv/min
1,254
cc kapacitet
30
liters tankkapacitet

Inspirerande mjukhet

Självsäker, pålitlig, kraftfull. Precis som den idealiska kompanjonen ska vara i kända och okända världar. Tack vare det variabla kamaxelstyrningssystemet BMW ShiftCam, omvandlar boxermotorn på R 1250 GS Adventure långa avstånd till rent nöje. Vad betyder detta för dig? Mjukare gång i lågt varvtal och högt vridmoment i varje hastighetsintervall. Detta resulterar i en balanserad gång som ger dig ännu mer självförtroende och dynamik när du kör din R 1250 GS Adventure.

+ Read more

Upplev motorljudet

Unik som dina resmål

Inspiration vid varje blick

Uttrycket: kraftfullt, robust. Och dessutom, intrycket av att kunna erövra alla terränger - detta är utseendet och känslan hos varje R 1250 GS Adventure. Nu är det upp till dig hur långt du vill åka.

  GS Trophy

  Redan legendarisk: R 1250 GS Adventure i GS Trophy-design. Färgen Gravity Blue Metallic betonar dess omättliga törst för äventyr. De dynamiska höjdpunkterna och uttrycksfulla banden understryker att stagnation inte är ett alternativ.

  Rallye

  Helhjärtad prestanda: I dynamiskt Light white/Racing blue metallic/Racing red med iögonfallande band på tanken, visar R 1250 GS Adventure sin sportiga sida.

  Ice Grey

  Ice Grey med kontraster i silver och svart samt den slående sätet i rött/svart, står denna motorcykel för den rena GS-känslan.

  Triple Black

  Enkel elegans: De matta och glänsande detaljerna i Black storm metallic/svart/agate grey-emaljen framhäver din GS kraftfulla silhuett.

  *Erbjudandet gäller endast motorcyklar i lager (modellår 2023 eller äldre) fram till den 30 september, 2023 eller så långt lagret räcker. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Erbjudandet kan ändras, dras tillbaka eller förlängas när som helst utan föregående meddelande.

  + Read more
  spinner