Soulfuel

Drivmedel för din själ

Soulfuel är att alltid ha din din passion och nyfikenhet nära till hands. För nästa resa väntar runt hörnet. Bli en del av Soulfuel-communityn och visa vem du verkligen är med en av våra nya Heritage modeller.

BMW R 18 Transcontinental

BMW R 18 Transcontinental

Vägens bäst klädda ikon. Den exklusiva och lyxiga R 18 Transcontinental med sin omisskännliga främre del, sin höga vindruta och den mäktiga boxermotorn säkerställer en kraftfull och komfortabel tur mil efter mil. Att resa berikar sinnet och ger oss karaktär. Gå din egen väg. Styrkan kommer från lugnet – och från varje kilometer längs vägen.

+ Read more

BMW R 18 B

BMW R 18 B

R 18 B kombinerar full kraft med BMW Motorrad-Touringhistoria samt känslan och karaktären som är typisk för R 18-familjen. Den stora fronten och den låga vindrutan tillsammans med den svarta boxermotorn på 1803 cm3 lämnar inget utrymme för spekulationer. Men det handlar det inte bara om slagvolym. R 18 B är som gjord för att modifieras. Förvandla den till din unika motorcykel och ta fram Soulfuel känslan på riktigt. 

+ Read more

BMW R 18 Classic

BMW R 18 Classic

R 18 Classic är en modern cruiser med en nostalgisk BMW-design känsla. Det påminner om begynnelsen, om de första touring anpassade glidarna. Den åberopar tidlösa detaljer från vår motorcykelhistoria, så som de dubbla ränderna på R 18 Classic First Edition. Hjärtat är självklart boxermotorn med den största slagvolym vi någonsin byggt. En motor du kan se, höra och känna.

+ Read more

BMW R 18

BMW R 18

BMW R 18 speglar vår historia och det som kännetecknar vårt varumärke, något som vi lagt stor omsorg på. Resultatet: en karaktärsfull glidare med tidlös design och den största boxermotor som vi någonsin producerat.

+ Read more

Förarutrustning för en bekväm resa

Förarutrustning för en bekväm resa

Upptäck BMW Motorrad Heritage-collection - Kläder med karaktär och ett distinkt utseende som kombinerar modern teknik med klassisk stil. Robusta kvalitetskläder som står emot väder och vind, med läder som utvecklar en vacker patina vartefter tiden går. Lätt vikt och perfekt passform gör dem idealiska för avslappnade turer. Vi har gjort ett utval av förarutrustning vi tror kommer göra din resa extra bekväm. 

+ Read more

BMW Motorrad Original tillbehör

BMW Motorrad Original tillbehör

Vill du göra din R 18 ännu mer unik? Vårt tillbehörssortiment ger massor av inspiration och idéer. Designa din R 18 som du vill ha den. Vi har valt ut några förslag åt dig. Ta en titt genom att klicka på länken nedan och låt din fantasi leda vägen.

+ Read more

Nordic Style – BMW R 18 Modifierad av Unique Custom Cycles

Nordic Style – BMW R 18 Modifierad av Unique Custom Cycles

Djävulen sitter i detaljerna. Vid första anblick ser BMW R 18 Nordic Style ut att vara ett extremt avancerad custombygge, men ramen är orörd, bensintanken är densamma, likaså motorn. Detta är resultatet av utsökt hantverksarbete, bra verktyg och en ny BMW R 18 som fick lite kärlek och stolthet.

+ Read more

Vad innebär en bokad provkörning?

Många av de bästa ögonblicken i livet är omöjliga att föreställa sig innan de inträffar. Att köra på en BMW Motorrad är en av dem. Ibland undrar vi varför vi ens bryr oss om att skriva om våra motorcyklar, när vi vet att det enda sättet att verkligen uppskatta kvaliteten och prestandan av en BMW Motorrad är att köra den. Vi vet också att din tid är värdefull för dig. Det är därför vi vill göra din provkörningsupplevelse så enkel och så rolig som möjligt. Registrera dig idag så kommer din återförsäljare att kontakta dig för att bestämma tid, plats och en BMW Motorrad som passar dig.

+ Read more
Boka provkörning external-link-arrow-slim

BMW Motorrad Originalförsäkring

BMW Motorrad Originalförsäkring är ett samarbete mellan BMW Financial Services och If. En följeslagare att lita på när du och din BMW MC ger er ut på äventyr. Med ett försäkringsskydd anpassat för just din motorcykel står ingenting i vägen för körglädjen. Försäkringen gäller dessutom hela året.

Se ditt pris external-link-arrow-slim

Andra Heritage modeller

BMW Motorrad Återförsäljare

Kontakta din BMW Motorrad-återförsäljare med dina frågor och funderingar kring köp, finansiering eller service.

Hitta återförsäljare
spinner