Skapade för att resa

Stil, kraft och lyx

Våra nya K 1600 -modeller är redo vart vägen än bär. Toppmodern teknik i kombination med exklusiv design garanterar en makalös körupplevelse. Låt den legendariska 6-cylindriga radmotorn ta dig till nya horisonter. LED-strålkastaren med adaptivt kurvljus låter dig förvandla natt till dag som aldrig förr och ta kurvor på ett mer dynamiskt sätt. Navigeringen sätter bokstavligen också en ny standard. I helskärmsläge sticker TFT-displayen på hela 10,25" ut med sina 1920 x 720 pixlar full HD-upplösning.

BMW K 1600 GT

BMW K 1600 GT

Din resa är perfekt om du redan har glömt allt du lämnade bakom dig efter första kurvan. När du känner en oemotståndlig kraft som svar på minsta kommando. Med andra ord: När du har allt du behöver men ändå får mer: mer komfort, mer prestanda.

+ Read more

BMW K 1600 GTL

BMW K 1600 GTL

Ibland är det de små sakerna som gör en resa oförglömlig. Det är därför K 1600 GTL är exklusiv in i minsta detalj: Den erbjuder en touringupplevelse  som inte lämnar några önskningar ouppfyllda oavsett om du reser själv eller om ni är två. Dess kraftfulla sexcylindriga motor ger nu ännu mer dynamik och överlägsen karaktär så att du kan njuta av varje kilometer.

+ Read more

BMW K 1600 B

BMW K 1600 B

Avslappnad cruising i total lyx, alltid med horisonten i sikte. Det vidsträckta landskapet susar förbi dig. Du njuter av att släppa lös kraften i den legendariska sexcylindriga motorn från en sekund till en annan.

+ Read more

BMW K 1600 Grand America

BMW K 1600 Grand America

Mer komfort och karaktär – med fotplattor, toppbox med ryggstöd och en hög vindruta är K 1600 Grand America perfekt utrustad för att resa två. Du kommer att uppleva varje kilometer mer intensivt och det kommer inte att vara lätt att säga vilket som var det vackraste ögonblicket när dagen närmar sig sitt slut.  

+ Read more
spinner